Εκτυπώσεις

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των offset και ψηφιακών εκτυπώσεων, με ειδίκευση, μεράκι στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, ημερολόγια, προσκλητήρια επιστολόχαρτα, εταιρική ταυτότητα και ό,τι άλλο μας ζητηθεί μπορούμε να κατασκευάσουμε και να σχεδιάσουμε

Εκτυπώσεις ψηφιακές και offset υψηλής ποιότητας. Είμαστε στο πλευρό σας σε κάθε εκτυπωτική ανάγκη σας. Επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια κάθε τύπου,έντυπα,λογιστικά έντυπα,μπλοκ,φάκελα,επιστολόχαρτα,μενού εστιατορίων είναι ένα δείγμα από τις εκτυπώσεις που αναλαμβάνουμε.

    Ζητήστε μας κατάλογο με τα προϊόντα μας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να τυπώσουμε κάθε σας ανάγκη, με εξειδικευμένο εξοπλισμό στη διάθεσή σας, την πιο δημιουργική διάθεση και εκτυπωτικές λύσεις για σας, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματιάς είτε επιχείρηρηση με μεγάλο δυναμικό εργαζομένων.

    Σε μας θα βρείτε: Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, ολοκληρωμένες λύσεις για την εταιρική σας ταυτότητα, σχεδιασμός έντυπων, υπηρεσίες desktop publishing, web design και newsletters, mass mails, μηχανογραφικά έντυπα, τιμολόγια Α4, ημερολόγια.